Verbeter je dagelijkse gezonde gewoontes, deel je vooruitgang op Facebook en/of Instagram en zamel geld in voor GymSana.

Zo doe je mee:
  1. Kies een challenge (lopen, wandelen, fietsen, ... of wees creatief!)

  2. Daag een vriend(in) uit om ook deel te nemen aan je challenge.

  3. Maak een video of foto van je vooruitgang.

  4. Deel deze op sociale media met #DKVShapeUp en tag @DKVBelgium van 10/05 t.e.m 12/06/2021.
    De actie vordt verlengd t.e.m 30/06/2021!

  5. Voor elke deelnemer die zijn vooruitgang deelt en #DKVShapeUp en @DKVBelgium vermeldt in zijn post, schenkt DKV € 1 aan GymSana. Doe snel mee met deze uitdaging!
    Het totale bedrag van de donatie aan GymSana is beperkt tot €19.000.

Met al jullie #DKVShapeUp challenges samen is er al

€ 9.852

ingezameld voor GymSana. Bravo voor al jullie inspanningen!

Beweeg mee voor GymSana.

Het budget dat we via de #DKVShapeUp challenges inzamelen, gaat integraal naar GymSana. Deze Belgische vereniging verbetert de autonomie en levenskwaliteit van ouderen en kwetsbaren met bewegingsactiviteiten op maat.

Hiervoor gaat een volledig team van ergotherapeuten, psychomotorische therapeuten, kinesitherapeuten en gediplomeerden in de bewegingswetenschappen naar deze mensen toe. En jij kan deze vereniging nog een extra duwtje in de rug geven!

Ook zij doen mee met de #DKVShapeUp challenge:

Zo bereiden ze zich voor:

Annelies van @anneliesbeleeft geeft je tips & tricks om meer te bewegen

De kans is reëel dat ook jij het afgelopen jaar net wat vaker als een couch potato in de zetel lag en net wat meer naar verleidelijke snacks greep. Tot vandaag, want DKV helpt je om meer te bewegen met een challenge, DKV Shape Up. Ga net als momfluencer Annelies Vervoort (@anneliesbeleeft) de uitdaging aan en deel je ervaringen. Bij elke post op Instagram met #DKVShapeUp doneert DKV aan het goede doel. Toch nog een duwtje in de rug nodig om in gang te schieten of om vol te houden? Laat je inspireren door de tips van Annelies.

Meer lezen

Personal trainer Lieve Vandenweghe helpt je om meer te bewegen

Nu ons sociaal leven stilaan weer wat vorm krijgt, is het tijd om ook iets aan onze eigen vorm te doen (de zetel uit en weg met die coronakilo’s!). Wil jij ook graag een healthy lifestyle met wat meer beweging? Met de DKV Shape Up-challenge kies je zelf een uitdaging waardoor je meer beweegt én een goed doel steunt. Influencers Lieve Vandenweghe en Annelies Vervoort trappen - in een paar blitse hardloopschoenen - de campagne af. Lees hier de tips & tricks van sportieve momfluencer Lieve en ga zelf de uitdaging aan.

Meer lezen

Shape Up! 8 tips die je motiveren om meer te bewegen

Wil jij ook graag gezonder leven? Leg die doos koekjes even aan de kant (oké, nog eentje), ga de uitdaging aan en get in shape. DKV helpt je om je grenzen te verleggen met de DKV Shape Up-challenge. Kies zelf een uitdaging, daag je beste maatje uit en post online een foto met #DKVShapeUp. Voor elke deelnemer die zijn of haar vooruitgang deelt, doneert DKV 1 euro aan het goede doel. Extra motivatie nodig om je challenge vol te houden? Wij geven je een duwtje in de rug!

Meer lezen

Van TikTok-dance battle tot wandelvergadering. Met deze 6 challenges ga jij vanzelf meer bewegen

De zon schijnt volop, dus tijd om uit je zetel te komen en te bewegen! 
Ga samen met je collega, buur, kind, vriend, opa ... een uitdaging aan naar keuze en sluit je aan bij de Shape Up-challenge van DKV. En heb je een grappige anderhalvemeter-selfie? Voor elke post online met #DKVShapeUp wordt 1 euro aan het goede doel geschonken. Nog wat inspiratie nodig? Met deze originele challenges wordt bewegen een makkie.

Meer lezen

Filmpjes met tips van de kine

Blogster Annelies Beleeft bekijkt met haar kinesist hoe ze zich best voorbereidt voor de DKV Shape Up challenge. Check hier de video’s met alle tips, ook handig voor jouw challenge!

Meer lezen