homme souriant derriere ordinateur
Werken is gezond!

Wie betaalt mij als ik ziek word of een ongeval heb?

Als je als bedrijfsleider of zelfstandige ziek wordt of een ongeval hebt, dan heeft dat niet alleen negatieve gevolgen voor je gezondheid, maar ook je inkomsten drogen op.

De kosten van een ziekenhuisopname kun je perfect verzekeren via onze hospitalisatieverzekeringen. Maar wat met je maandelijks inkomen? Je valt immers terug op de wettelijke tussenkomst en die is doorgaans te laag om je normale leven verder te zetten. Gelukkig kun je je beschermen tegen dit financiële risico.

Speciaal hiervoor heeft DKV Plan GI ontwikkeld. Hiermee bescherm je jezelf tegen de vermindering van je inkomen bij een arbeidsongeschiktheid die het resultaat is van ziekte of ongeval.

 

Bovendien kun je deze verzekering aanvullen met de optie Continuity+ Exo om je Plan GI vanaf 65 jaar om te vormen naar een zorgverzekering zonder medische acceptatie en met behoud van je instapleeftijd voor de rekening van de premie.

Je kunt zelfs nog een stap verder gaan. Ook vaste professionele uitgaven zoals huur en elektriciteit kun je verzekeren. Want dat zijn rekeningen die blijven komen of je nu fit bent of niet. De optie Plan Business (in combinatie met een Plan GI of een Plan GI Continuity+ Exo) zorgt voor een gedeeltelijke vergoeding van je vaste, professionele uitgaven gedurende je arbeidsongeschiktheid.

Zie ook