Jullie gaan samenwonen. Proficiat!

Aansluiten collectieve hospitalisatieverzekering partner

Als je zelf nog geen hospitalisatieverzekering hebt, is dit zeker de moeite waard.

Je mutualiteit betaalt immers op basis van de wettelijke ziekteverzekering maar een beperkt deel van een hospitalisatie terug. Welke kosten gedekt worden, is wettelijk vastgelegd. Al de rest moet je zelf betalen. Een onaangename verrassing die je kunt vermijden via een aanvullende collectieve hospitalisatieverzekering.

Als de werkgever van je partner geen aanvullende verzekering aanbiedt, kun je dit ook privé afsluiten.

Met een aanvullende verzekering tandzorg bij DKV vermijd je dat je eerst moet sparen voor je een implantaat kunt laten plaatsen. Aangezien sommige waarborgen van een DKV-tandzorgverzekering een wachttijd hebben, is het verstandig om er tijdig eentje te nemen.

 

Een verzekering ambulante kosten wordt zo goed als noodzakelijk in de toekomst. Nieuwe technologieën zorgen ervoor dat meer en meer behandelingen zonder hospitalisatie kunnen gebeuren, waardoor deze kosten frequenter zullen voorkomen.

Actie?!

Neem de tijd om je opties te evalueren. Daarna afspraak op onze website om te ontdekken welke oplossingen we voor jou hebben. Of vraag een gesprek met je verzekeringstussenpersoon. Die kent je persoonlijke situatie beter dan wie ook en is ideaal geplaatst om je een oplossing op maat voor te stellen.

Zie ook