Vind je tussenpersoon

Als je niet thuis bent in verzekeringen, kan het een hele uitdaging zijn om de juiste keuzes te maken. Welke verzekeringen sluiten het best aan bij jouw persoonlijke situatie en/of die van je werknemers? Welk budget wil je hieraan besteden? Hoe raak je wijs uit alle formulieren en algemene voorwaarden? Wat moet je doen bij schade of betwistingen? 

Om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen, laat je je best adviseren en bijstaan door een specialist. DKV Belgium werkt voor de verkoop van zijn verzekeringsproducten en de afhandeling van schadegevallen, naast het directe kanaal, samen met drie types van verzekeringstussenpersoon.

Wie zijn de verschillende verzekeringstussenpersonen ?

De prijs voor de verzekering is dezelfde ongeacht uw keuze.

  • Verbonden DKV agenten
    Verbonden DKV agenten zijn verzekeringstussenpersonen die uitsluitend DKV verzekeringen verkopen en beheren.
  • P&V agenten
    P&V agenten zijn verzekeringstussenpersonen die naast de P&V verzekeringsproducten ook alle DKV gezondheidsverzekeringen, met uitzondering van Gewaarborgd Inkomen, verkopen en beheren.
  • Makelaars
    Makelaars zijn onafhankelijk en kiezen dus zelf welke verzekeringen ze aanbieden en met welke verzekeraars ze samenwerken. Ze zijn niet gebonden aan één of verschillende verzekeraars en ze werken voor eigen rekening. Op dit moment werkt DKV samen met ongeveer 6.000 makelaars.
  • U kan ook kiezen om rechtstreeks met DKV te werken