job collegues autour du bureau

Waarom werken bij DKV?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en vraag je je af wat de toegevoegde waarde van werken voor DKV Belgium voor jou kan zijn? Neem dan even de tijd om verder te lezen; wij geven je graag wat meer uitleg over onze bedrijfscultuur en onze waarden!

Onze vacatures Our vacancies

DKV maakt deel uit van de internationale Munich Re Group, een van de grootste herverzekeraars ter wereld.

Concreet is het onze ambitie om onze leidende positie op de Belgische markt van ziekte- en hospitalisatieverzekeringen te versterken.
Om dit te bereiken, willen wij onze klanten een breed scala aan digitale en multichannel-diensten aanbieden. Wij willen aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en deze overtreffen en hen een efficiënte en hoogwaardige service verlenen.
Wat zijn de middelen die wij inzetten om deze doelstellingen te bereiken?
Zoals u wellicht hebt begrepen, is de klantervaring onze prioriteit.
Werken bij DKV Belgium betekent deelnemen aan interessante en innovatieve projecten zoals robotica, artificiële intelligentie, digitalisering en het creëren en lanceren van nieuwe producten. Dit is ook de reden waarom de ontwikkeling van onze IT-activiteiten een van de pijlers van onze organisatie is. Bovendien bestaat er de mogelijk om uw loopbaan in het buitenland voort te zetten, aangezien wij deel uitmaken van een internationale groep.
Wij zijn ervan overtuigd dat het resultaat van deze projecten een positieve invloed zal hebben op onze klanten enerzijds en op onze werknemers anderzijds. Bovendien behaalt DKV sterke financiële resultaten, ondanks de COVID-crisis.
Interesse? Aarzel dan niet om verder te lezen zodat wij u kunnen overtuigen !

We Care

Werken bij DKV betekent werken voor de Belgische marktleider in particuliere ziektekostenverzekeringen.
Het betekent het naleven van waarden zoals klant- en resultaatgerichtheid, integriteit en organisatorische betrokkenheid. Wij bouwen aan een open bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen, team work en zin voor initiatief.
Het betekent genieten van een comfortabele levensstijl: een gevarieerde functie gelegen in het centrum van Brussel (vlotte bereikbaarheid), vergezeld van een aantrekkelijk salarispakket en tal van extralegale voordelen.
Bovendien kunt u rekenen op flexibele werkuren en de mogelijkheid om tot drie dagen per week te telewerken. De evolutie naar hybride werk zorgt voor een beter evenwicht tussen het privé- en beroepsleven.
Daarnaast heeft de verhuizing naar ons gebouw in 2018 ons een nieuwe werkomgeving opgeleverd die het delen van informatie stimuleert, wat bijdraagt aan een betere betrokkenheid van de werknemers en het delen van ideeën.
Kortom, bij DKV Belgium werken we samen en delen we dezelfde missie, terwijl we ons resoluut inzetten voor de toekomst en het welzijn van onze medewerkers.
Because We Care about you!

Je loopbaan

Ons menselijk kapitaal is een van onze belangrijkste middelen, en bij DKV maakt talentmanagement dan ook deel uit van de strategie van de onderneming.

Wij willen werknemers motiveren om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen ontwikkeling en om actief op zoek te gaan naar leermogelijkheden.

Daarbij gaan we uit van een gecombineerd leermodel waarin onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen door nieuwe uitdagingen, zoals het werken aan een project of het uitvoeren van nieuwe taken. Daarnaast stimuleren wij ook peer learning, opleidingen en interne mobiliteit.  

Als nieuwkomer in ons bedrijf krijgt u een opleiding over onze producten en diensten. Deze training wordt verzorgd door DKV College, onze interne opleidingsafdeling of de betreffende afdeling als het gaat om onderwerpen als ISO (informatiebeveiliging), DPO (data privacy) of Compliance.

Als werknemer van een verzekeringsmaatschappij kunt u ook gebruik maken van de opleidingen die worden aangeboden door FOPAS, het opleidingsinstituut voor de verzekeringssector. Teamleiders worden lid van de DKV Lead & Inspire Community, een intern netwerk van people managers met als doel te delen en te leren.

Dit is een kans om te groeien in uw rol en het nemen van lonende verantwoordelijkheden!

Diversity & Inclusion

DKV meet de waarde van haar medewerkers aan de hand van de kwaliteit van hun werk en hun bijdrage aan een gezonde en productieve sfeer. Er is geen leeftijd om je werk goed te doen, geen nadeel aan ouder zijn, alleen voordelen aan anders denken!

Wij zijn van mening dat alle aspecten van het werk, met inbegrip van aanwerving, promotie, opleiding of remuneratie, uitsluitend gebaseerd moeten zijn op prestaties, bekwaamheid, gedrag of zakelijke behoeften.

Tot slot, DKV positioneert zichals een werkgever die gelijke kansen biedt, maar dat is nog maar het begin. Wij willen dat mensen met verschillende achtergronden, capaciteiten, identiteiten en denkwijzen zich bij ons aansluiten, niet alleen om goed werk te leveren, maar ook om een betere en meer representatieve wereld op te bouwen.

Sollicitatieprocedure

Wilt u solliciteren voor een van onze vacatures? Het kan niet eenvoudiger!

Ga naar de pagina "Onze vacatures" en u vindt er al onze huidige vacatures. Contacteer ons via het tabblad "solliciteren" en voeg onder de functieomschrijving uw CV en uw begeleidende brief toe.

Indien uw kandidatuur voldoet aan onze vacature, zal u gecontacteerd worden om een afspraak te maken in onze kantoren of virtueel met een HR-manager en de manager van de betrokken afdeling.

Vóór het gesprek zullen wij u vragen een logische redeneringstest en een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen.

Als er sprake is van een match, kan u na de interviews een loonvoorstel van ons verwachten.

Deze vacatures betreffen uitsluitend vaste contracten (of contracten van bepaalde duur).

Sollicitaties als freelancer/consultant behandelen wij niet via onze webiste.