- 01 / 03 -

Wat heb ik nodig?

DKV Verzekeringen

De Belgische geneeskunde is een van de beste ter wereld. DKV maakt ze toegankelijk. Dankzij onze verzekeringen kan je genieten van de beste gezondheidszorg. Levenslang.

DKV, marktleider op het vlak van private ziekteverzekeringen, zet haar 50 jaar ervaring in om je een volledig gamma verzekeringen aan te bieden die beantwoorden aan je behoeften.

Getuigenis

“Hoe dichterbij mijn keizersnede kwam, hoe meer gestrest ik werd. Voor de ingreep, maar ook voor de factuur nadien. Gelukkig heb ik dankzij DKV niets moeten betalen! Mijn echtgenoot heeft mijn Medi-Card® afgegeven bij opname en DKV heeft al de rest gedaan!”

Sofie, 30 jaar, mama van kleine Victoria

Getuigenis

“Mijn bedrijf is goed verzekerd voor alle risico’s. Waarom zou ik niet hetzelfde doen voor mijn personeel? Een hospitalisatieverzekering van DKV maakt dan ook integraal deel uit van het salarispakket dat wij aanbieden. Dankzij deze verzekering worden hun medische kosten vergoed en hebben zij een zorg minder.”

Marianne, zaakvoerder

Getuigenis

“Sinds ik 13 jaar geleden begon als makelaar ben ik eigenlijk nooit gestopt met de verkoop van de verzekeringen van DKV. Zo ben ik er in het geval van gezondheidsproblemen zeker van dat mijn klanten goed verzekerd zijn, aangezien de verzekeringen van DKV erg volledig zijn.”

Mark, verzekeringstussenpersoon DKV

Getuigenis

“Wanneer ik een patiënt vertel dat hij een implantaat nodig heeft, maakt hij zich altijd zorgen over de factuur. Behalve zij die een verzekering van DKV hebben: hun kosten worden door de verzekeraar terugbetaald.”

Didier, tandarts sinds 25 jaar