2304-tas-s2-188_mb

DKV Hospi Flexi beste verzekering gezondheidszorgen

DKV Hospi Flexi werd verkozen tot ‘Beste verzekering gezondheidszorgen’ tijdens de 19e editie van de DECAVI niet-levensverzekeringstrofeeën, die plaatsvond op 26 april 2023.

2304-tas-s2-188_mb

De trofeeën bekronen de beste niet-levensverzekeringsproducten, die door een jury op basis van verschillende criteria worden geanalyseerd, en dragen bij tot de transparantie van de markt. De nadruk ligt vooral op het innovatieve en creatieve aspect van de producten.

Dit evenement geniet de steun van Assuralia en vertrouwt op gewaardeerde partners binnen de sector, zoals Comarch, Axis, EY, Lydian en WIS.

Onbeperkte dekking

DKV Hospi Flexi maakt deel uit van een gamma hospitalisatieverzekeringen en garandeert een onbeperkte dekking met respect voor het budget van de verzekerde.

Met DKV Hospi Flexi geniet de verzekerde van een onbeperkte terugbetaling van zijn hospitalisatiekosten. Hij/zij wordt wel aangespoord om een verantwoorde kamerkeuze te maken. Als er geopteerd wordt voor een eenpersoonskamer, dan wordt er per ziekenhuisopname een persoonlijke bijdrage in rekening gebracht. Een daghospitalisatie, waarbij de kamer slechts enkele uren bezet wordt, wordt vergoed volgens een tweepersoonskamer en dus volledig terugbetaald. Verder is er onbeperkte dekking van de pre- en posthospitalisatiekosten (30 dagen vóór en 90 dagen na een ziekenhuisopname), en worden de medische kosten van 30 zware ziekten het hele jaar door ook buiten hospitalisatie terugbetaald.

De verzekerde heeft ook vrije keuze van arts en ziekenhuis, en kan rekenen op wereldwijde bijstand en repatriëring dankzij DKV Assistance. Dit alles aan een competitieve premie, die bepaald wordt in functie van de leeftijd van de verzekerde. Met de Medi-Card®, het unieke derdebetalersysteem van DKV, wordt de ziekenhuisfactuur rechtstreeks aan het ziekenhuis betaald.

Meer informatie op www.decavi.be en op dkv.be.