Ruth Verstraete CEO DKV

Januari 2023 - Ruth Verstraete benoemd tot CEO van DKV Belgium

Brussel, 19 januari 2023 - DKV is verheugd de benoeming aan te kunnen kondigen van Ruth Verstraete, voorheen Chief Risk Officer, tot CEO van DKV Belgium met ingang van januari 2023. 

Ruth Verstraete CEO DKV

Ruth Verstraete (43) begon haar carrière bijna 20 jaar geleden bij DKV Belgium na haar studies Economie aan de Universiteit Gent en een specialisatie in Actuariële Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Met een passie voor wiskunde en cijferanalyse bekleedde ze verschillende functies in de domeinen van actuariële wetenschappen en risicobeheer bij DKV Belgium. Ze werd in 2018 hoofd van de Risico-afdeling en Chief Risk Officer. In die hoedanigheid was Ruth Verstraete lid van het directiecomité van de verzekeringsmaatschappij en maakte ze reeds deel uit van de Raad van Bestuur. Ze vervangt nu Silke Lautenschläger, die sinds 2018 CEO was.

De Raad van Bestuur van DKV Belgium drukt haar volledige steun en vertrouwen ten aanzien van Ruth Verstraete uit. De Raad wenst haar veel succes en voldoening in haar nieuwe functie. "Ruth heeft een jarenlange ervaring in de gezondheidssector en toont een groot engagement voor DKV", aldus de voorzitter van de Raad van Bestuur, dr. Clemens Muth.

Ruth Verstraete, de nieuwe CEO van DKV Belgium: "Ik wil de Raad van Bestuur van DKV Belgium bedanken voor hun vertrouwen. Ik ben zeer vereerd met de opdracht die mij is toevertrouwd en kijk ernaar uit om deze nieuwe rol op te nemen. Met de steun en medewerking van alle teams ben ik ervan overtuigd dat we onze strategische ambities zullen verwezenlijken.”

Perscontact:

Whyte Corporate Affairs – Freek Niesten – dkv@whyte.be - 0472 58 00 91