dkv plan revenu garanti trophee plan gewaarborgd DECAVI

DKV Plan Gewaarborgd Inkomen bekroond met DECAVI trofee

DKV Plan Gewaarborgd Inkomen werd verkozen tot ‘Beste verzekering gewaarborgd inkomen’ op de 23e editie van de DECAVI Levensverzekeringstrofeeën, , die plaatsvond op 26 oktober 2022 en georganiseerd werd door DECAVI en Aimes & Co.

dkv plan revenu garanti trophee plan gewaarborgd DECAVI

De trofeeën bekronen de beste levensverzekeringsproducten, die door een jury worden geanalyseerd, en dragen bij tot de zichtbaarheid van de markt. De jury heeft de prestaties en de kwaliteit van de contracten gecontroleerd, op basis van hun rendabiliteit, verzekeringskarakteristieken, communicatie en innovatie. De ganse markt (of minstens het grootste deel daarvan onder andere op basis van het incasso van de weerhouden verzekeraars) wordt geanalyseerd per categorie. Dit evenement geniet de steun van Assuralia en vertrouwt op gewaardeerde partners binnen de sector, zoals La Libre Belgique, Comarch, Axis, Ensur, Kanaal Z.

Zeker van je inkomen, ook bij arbeidsongeschiktheid

Of je nu bediende, arbeider of zelfstandige bent: je inkomen is de basis van een harmonieus leven. Met een verzekering gewaarborgd inkomen of arbeidsongeschiktheidsverzekering bescherm je je inkomen wanneer je, door ziekte of ongeval, arbeidsongeschikt bent.

Het DKV Plan Gewaarborgd Inkomen verzekert de vermindering of het verlies van een beroepsinkomen als gevolg van arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval, aanvullend op de wettelijke tussenkomst en ter waarde van de verzekerde rente.

De optie Plan Business, in combinatie met het DKV Plan Gewaarborgd Inkomen, zorgt ook voor een gedeeltelijke vergoeding van de vaste beroepsuitgaven van de beroepsactiviteit (tot € 30.000 EUR per jaar: huur, elektriciteit,…) gedurende je arbeidsongeschiktheid (max. 5 jaar).

Meer informatie op www.decavi.be en op dkv.be.