Werken bij DKV

Werken bij DKV is werken bij de Belgische marktleider op het vlak van private ziekteverzekeringen. Om deze positie te handhaven, zijn al onze werknemers dagelijks in de weer met maar één doel: onze klanten toegang geven tot de beste, medische zorg. Als betrouwbare en reactieve gezondheidspartner dragen wij dan ook waarden zoals klant- en resultaatsgerichtheid, integriteit en organisational commitment hoog in het vaandel.

Onze vacatures

We Care

Wij hebben intern het project « We care » gelanceerd. Het doel van dit project is om onze werkmethode te laten evolueren, om onze klantendienst te verbeteren en het welzijn van onze medewerkers te vergroten. Met een betere verspreiding van de informatie, een sterker dynamisme, een grotere flexibiliteit, en een groeiende verantwoordelijkheid voor de medewerker, engageert DKV zich volledig voor de toekomst.

Je loopbaan

Bij DKV hechten wij veel belang aan de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers en geven wij hen de kans om diverse interne en externe opleidingen te volgen in functie van hun noden. Ook interne mobiliteit behoort tot de mogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Je kan bovendien rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met de beste gezondheidsverzekeringen (hospitalisatie, ambulante kosten en tandzorg).

Welzijn

Bij DKV werk je in een aangename en stabiele werkomgeving. Wij evalueren de algemene tevredenheid door regelmatig enquêtes af te nemen, voorzien wekelijks vers fruit en organiseren jaarlijks verschillende activiteiten:

  • Ecodriving

In het kader van de Week van de Mobiliteit nodigden wij een coach van Ecolife uit om een infosessie te geven over Ecodriving, een rijstijl die lief is voor onze planeet en onze portefeuille.

  • Wedstrijd Carbon Footprint

Wij organiseerden de wedstrijd Carbon Footprint waarbij elke werknemer zijn/haar ecologische voetafdruk kon berekenen op de site van het WWF. 

  • 1000 km tegen Kanker

Kom op tegen Kanker organiseert jaarlijks zijn wielerwedstrijd ‘1000 km tegen kanker’. Wij nemen al verschillende jaren deel aan dit event en trappen de benen los voor het goede doel.

Sollicitatieprocedure

In het kader van ons diversiteitbeleid zorgt DKV ervoor dat het wervings- en selectieproces focust op de competenties van mensen en gelijke kansen biedt aan iedereen, ongeacht afkomst, leeftijd of geslacht. De selectieprocedure bij DKV Belgium N.V. ziet er als volgt uit:

  1. Je CV en motivatiebrief worden grondig geanalyseerd. Wij gaan na in welke mate jouw profiel overeenkomt met de functie waarvoor je solliciteert.

  2. Is deze eerste screening positief, dan testen wij je logisch redeneervermogen (verbaal en numeriek) en vragen je om een persoonlijkheidstest in te vullen.

  3. Nadien word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met HR. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op je verwachtingen en ervaring en beoordelen wij of je past binnen de cultuur van DKV. 

  4. Indien deze screening positief verloopt, heb je een tweede gesprek met je lijnverantwoordelijke. Die persoon zal dieper ingaan op bepaalde aspecten van je sollicitatie en bekijkt je competenties die vereist zijn voor de job.

  1. Als je van beide partijen (HR en je verantwoordelijke) groen licht krijgt, contacteert HR je met onze arbeidsvoorwaarden. Wanneer je hiermee akkoord gaat,wordt er een arbeidscontract opgemaakt tussen jou en je nieuwe werkgever: DKV.

  2. Welkom bij DKV! Op je eerste werkdag bij DKV word je opgewacht door een HR-medewerker die je wegwijs zal maken in het gebouw en je zal voorstellen aan je nieuwe collega’s. Daarna dompelt iemand van onze dienst DKV College je onder in de wereld van DKV en krijg je gedurende enkele dagen een interessante opleiding. Voor elke functie is er eveneens ook een uitgebreide training-on-the-job voorzien.

Mocht je kandidatuur niet weerhouden worden in eender welke fase, houden wij je op de hoogte.