Verzekering Plan Horizon

Voor een betaalbare hospitalisatieverzekering, vandaag en morgen

Op een dag loopt je collectieve hospitalisatieverzekering bij DKV af: een nieuwe job, een langdurig verblijf in het buitenland of omdat je met pensioen gaat. Je wilt nadien ook de mogelijkheid hebben om een individuele hospitalisatieverzekering af te sluiten, aan een aantrekkelijke prijs, die je medische kosten voor je gezondheidszorg dekt.

Om hieraan tegemoet te komen, stelt DKV je het Plan Horizon voor. Dit is een wachtpolis die je onderschrijft als aanvulling op je hospitalisatieverzekering van DKV.

Waarom Plan Horizon?

  • De garantie om levenslang een betaalbare, individuele hospitalisatieverzekering te hebben
  • Geen wachttijd en je kan rekenen op alle voordelen van je Medi-Card®
  • Verzekerd door DKV, de specialist op vlak van private ziekteverzekeringen

Wil je je premie berekenen of online een Plan Horizon onderschrijven?

Maak hieronder je keuze: 

Ik heb een collectieve hospitalisatieverzekering van DKV

Ontdekken

Ik heb een collectieve hospitalisatieverzekeringvan een andere verzekeraar

Informatieaanvraag

DKV Belgium, vennootschap naar Belgisch recht, ondernemingsnummer 0414858607, toegelaten onder nummer 0739, fabrikant van producten DKV Hospi Premium, DKV Hospi Flexi en DKV Medi Pack. Deze producten behoren tot de tak 2 ‘ziekte’en dekken levenslang je hospitalisatie- en ambulante kosten. Offerte via je verzekeringstussenpersoon en/of www.dkv.be. Uitgesloten van verzekeringsdekking zijn onder meer: voorafbestaande aandoeningen/symptomen, gebruik van drugs, sterilisatie, contraceptie, medisch begeleide vruchtbaarheidsbehandelingen, esthetische behandelingen en vaccinatie. Het contract is niet opzegbaar door de verzekeraar, behoudens de uitzonderingen voorzien door de wet. Voor klachten in verband met het beheer of de uitvoering van deze producten kan men zich wenden tot de dienst Quality control via www.dkv.be/nl/contact/ (DKV Belgium, Bischoffsheimlaan 1-8, 1000 Brussel) of tot de Ombudsman van de Verzekeringen via info@ombudsman.as (of op volgend adres: de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel).