Werken bij DKV

Werken bij DKV betekent werken voor de Belgische marktleider op het gebied van particuliere ziektekostenverzekeringen.

Het betekent waarden als klant- en resultaatgerichtheid, integriteit en organisatorische betrokkenheid hoog in het vaandel te voeren.

Het betekent genieten van een comfortabele levensstijl: een aantrekkelijk salarispakket, gemakkelijke bereikbaarheid, flexibele werktijden, telewerken.

Werken bij DKV betekent willen evolueren en bijdragen aan de evolutie van het bedrijf.

 

Onze vacatures

We Care

In 2018 is DKV verhuisd. Een mooi project, een nieuwe werkomgeving, een nieuwe wijk…. En vooral een nieuwe manier van werken. Met een betere uitwisseling van informatie, meer dynamiek, meer flexibiliteit en een grotere verantwoordelijkheid van de werknemers, zet DKV zich resoluut in voor de toekomst. Because we care about you.

Je loopbaan

Interne opleiding, doorgroeimogelijkheden, verantwoordelijkheden... DKV geeft jou de middelen om uw ambitie waar te maken.

 

Diversity & Inclusion

DKV meet de waarde van haar werknemers op basis van de kwaliteit van hun werk en op basis van hun bijdrage aan een gezonde en productieve werksfeer. Er is geen leeftijdsgrens om je werk goed te doen, geen nadeel aan kinderen te hebben, er zijn alleen maar voordelen aan verschillend zijn en anders denken!

 

Sollicitatieprocedure

  1. Hebt u een baan gevonden waarvoor u denkt geschikt te zijn en waarin u denkt u te kunnen ontplooien?  Wilt u bij DKV werken en denkt u dat wij geïnteresseerd zijn in uw profiel? Stuur uw CV en motivatiebrief via de optie "Solliciteren".

  2. Uw aanvraag wordt dan geanalyseerd. Als we vragen hebben, bellen we u op.

  3. Als we geïnteresseerd zijn in uw sollicitatie, nodigen we u uit voor een gesprek op onze kantoren. U wordt uitgenodigd om uw logische redenering te testen en een persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen.

  4. Het is de dag van het interview! We proberen een gesprek met de HR-afdeling (gericht op uw verwachtingen, ervaring en profiel) te combineren met een gesprek met het hoofd van de afdeling waarvoor we aanwerven (gericht op uw technische kennis). Dit is de perfecte gelegenheid voor u om al uw vragen te stellen: voordat u bij DKV aan de slag gaat, is het belangrijk dat u er zeker van bent dat u er plezier aan gaat beleven.  Tijdens dit gesprek gaan we ook in op uw resultaten van de logische testen en de persoonlijkheidsvragenlijst. 

  5. Hoera, het komt allemaal goed! Wij doen u een salarisvoorstel en komt er een arbeidsovereenkomst tot stand tussen u en uw nieuwe werkgever: DKV.

  6. U ontvangt per e-mail een uitnodiging om u te registreren in onze Onboarding tool, en ontvangt zo alle informatie die u nodig heeft voor een soepele overgang. Welkom bij DKV!