Gezond zijn. Blij, fit en gelukkig. Dat is waar het om draait, toch? Ook bij DKV. We houden jou en je familie het liefst gezond, in plaats van je enkel te ondersteunen wanneer je ziek bent. Hoe? Met advies, tips en bergen expertise. Dus als je hulp of raad wil, we zijn er voor je. En gaat het toch even wat minder? Dan staan wij voor je klaar met de juiste verzekering.

Wist je dat je bij DKV terecht kan voor één, twee of al je gezondheidsverzekeringen? Nee, geen verplichte pakketten, maar wel de juiste opties die aansluiten bij jouw behoeften. Enkel gezondheid? Ja, wij houden ons enkel bezig met mensen. Met jou. Niet met auto’s of huizen. Want we zetten onze expertise liever in om jouw gezondheid te verzekeren met advies, tips en ja ... verzekeringen natuurlijk.

Advies voor jouw gezondheid

Zoek je tips of raad voor je gezondheid? Je kan op onze expertise rekenen. Op onze blogpagina vind je tal van interessante onderwerpen voor een goede gezondheid. Boordevol nuttige tips en relevant advies.

Ontdek onze blog

Altijd gezondheidsadvies op zak met deze handige apps

Heb je ooit al alle bestaande apps geteld? Bespaar je de moeite: het zijn er dui-zen-den. Maar welke apps zijn het nuttigst? Welke helpen jou om gezond te blijven? We zochten er enkelen uit die ons wel handig lijken. En word je klant bij DKV? Vergeet dan zeker de DKV App niet, een handige tool op je smartphone.

Afvallen, spieren versterken of flexibiliteit verbeteren?

Download dan nu Sworkit. Je vindt er meer dan 800 leuke oefeningen die bij jou en je agenda passen.

Gezond dankzij een goede nachtrust, hoe doe je dat?

Download Sleep Cycle, een app die je slaapgedrag analyseert en je laat ontwaken op het juiste moment zonder je gebruikelijke wekker. Zo word je helemaal uitgerust en ontspannen wakker.

Minder stress en een goed gevoel in je hoofd?

Het kan, en wel met My Possible Self. Deze app helpt je om je stress en angst te beheren, je depressie aan te pakken, je slaap te verbeteren, en veel meer.

Minder angst door te focussen op jezelf, hoe doe je dat?

Een mindfulness-app zoals Calm biedt sessies van 3 tot 25 minuten aan die je concentratie verbeteren, je stress verminderen én je beter helpen slapen.

Met veel plezier een frisse neus halen?

Download de Geocaching-app, trek eropuit met je gsm of gps en ontdek miljoenen verstopte geocaches!

Wil je meer weten over gezondheidsapps?

Ontdek onze selectie