AssurPharma

AssurPharma is het resultaat van ons samenwerkingsproject met de Belgische apothekers. Dankzij deze service kunnen je werknemers hun apothekersbriefjes – de zogenaamde BVAC-attesten – rechtstreeks, beveiligd én digitaal laten verzenden door hun apotheker naar DKV. Deze service is verbonden aan je Medi-Card® bij een hospitalisatiewaarborg of aan je Medi-Card® AssurPharma bij een ambulante waarborg.

Hoe werkt het?

Eenvoudig en snel:

  • Om de apothekerskosten te kunnen vergoeden, hebben we informatie nodig. Die staat vermeld op het apothekersattest (BVAC-attest).
  • Bij betaling van de geneesmiddelen scant de apotheker de barcode op de Medi-Card®, waarna hij de attesten snel, digitaal en op een veilige manier doorstuurt naar DKV. Zo hoef je werknemer de attesten niet meer per post te versturen en vergemakkelijken wij zijn administratie.
  • Hij ontvangt zelf een bewijs van verzending met daarop een unieke code. Deze kan hij gebruiken indien hij een vraag heeft over een specifieke terugbetaling.
  • Nadien kan hij rekenen op een vlotte afhandeling van zijn dossier en worden zijn kosten zo snel mogelijk terugbetaald.
  • Meer weten? Op www.assurpharma.be of in het animatiefilmpje vindt hij alle nodige informatie.

Je werknemer kan ook altijd de verzekeringstussenpersoon of DKV contacteren.